Noutăți pentru produsele hibride: O nouă îmbunătățire a garanțiilor extinse DEFEND Car Protect

03. 06. 2024 / Comunicate de presă / 2 minute de lectură
Quotes-end-icon

DEFEND a introdus o altă îmbunătățire pentru linia sa principală de produse cu garanții extinse, DEFEND Car Protect.Programele pentru vehicule de până la 6 ani și 200.000 de kilometri includ acum componentele de propulsie hibridă pentru vehiculele hibride ușoare (MHEV), vehiculele hibride complete (HEV) și hibridele plug-in (PHEV) ca parte a acoperirii suplimentare.

Mașinile hibride devin din ce în ce mai populare pe piața europeană și, odată cu acest lucru, apare și importanța protejării lor în caz de defecțiuni neașteptate. DEFEND INSURANCE GROUP reflectă această tendință prin extinderea acoperirii suplimentare opționale a garanțiilor sale extinse pentru a include componentele de propulsie hibridă. Clienții pot acum să încheie această acoperire pentru vehicule cu o vechime de până la 6 ani și 200.000 de kilometri la bord.

„La DEFEND INSURANCE GROUP, ne dorim să inovăm și să ne îmbunătățim constant produsele pentru a răspunde nevoilor actuale ale partenerilor și clienților noștri. Prin urmare, am extins acoperirea garanțiilor noastre extinse pe toate piețele pe care operăm pentru a include componente de propulsie hibridă, începând cu 1 iunie 2024. Acest lucru înseamnă de acum înainte clienții noștri pot beneficia de protecție în cazul unei defecțiuni neașteptate a pachetului principal de baterii sau a părților sale individuale, a încărcătorului de baterii de la bord, a convertorului, a unității de propulsie electrică și a altor componente cheie", explică Tomasz Oszczepalski, Director de vânzări și marketing la DEFEND INSURANCE GROUP.

Garanțiile extinse DEFEND Car Protect au inclus anterior componentele GNC/GPL ca acoperire suplimentară opțională, iar acoperirea pentru componentele de propulsie hibridă este la același nivel de preț. DEFEND INSURANCE GROUP oferă, de asemenea, programe de garanție exclusiv pentru vehiculele electrice.

„Cota de piață a vehiculelor hibride și electrice crește în mod constant și credem însă că garanțiile extinse DEFEND Car Protect le oferă partenerilor noștri un avantaj competitiv și oportunitatea de a rămâne înaintea concurenței. Alături de noi, aceștia sunt bine pregătiți pentru viitor, care se concentrează din ce în ce mai mult pe mobilitatea electrică și pe motorizările hibride", concluzionează Tomasz Oszczepalski.

Mai multe știri și articole