Aducem siguranță conducătorilor auto acolo unde asigurarea convențională nu este suficientă.

Suntem experți în asigurări excepționale pentru autovehicule și camioane.


Dorim să oferim șoferilor și proprietarilor de vehicule produse de asigurare noi și inovatoare, care să răspundă nevoilor în schimbare ale clienților.

DEFEND se angajează să depășească așteptările clienților noștri prin furnizarea de soluții auto de neegalat și servicii superioare pentru clienți. Acest lucru le permite clienților noștri să se îngrijoreze mai puțin și să experimenteze mai mult. 


Intermediari de asigurări,
administratori si experti in despăgubiri


Principalul Asigurător


DEFEND INSURANCE GROUP

1994

ÎNFIINȚAREA DEFEND GROUP
De la înființarea noastră, am obținut o poziție de lider în domeniul asigurărilor suplimentare în industria auto.

3800+

PARTNERI
Lucrăm cu aproape 4.000 de parteneri, inclusiv toate tipurile de dealeri de mașini noi și second-hand, brokeri independenți, companii de flote și de leasing din întreaga Europă.

9

PIEȚE EUROPENE
Suntem o companie internațională care își desfășoară activitatea în Germania, Republica Cehă, Polonia, Ungaria, România, Slovacia, Regatul Unit, Austria și Statele Baltice.

1 mil.+

CLIENȚII ASIGURAȚI
În întreaga Europă, avem peste 1 milion de clienți mulțumiți pe care îi ajutăm să conducă fără griji.

DEFEND INSURANCE GROUP

Oferim asigurări și produse unice care răspund nevoilor clienților noștri.


Ne concentrăm pe soluții de asigurare inovatoare pentru industria auto și pe produse și servicii conexe. Puteți încheia asigurările noastre la aproape 4.000 de dealeri de mașini noi și second-hand, brokeri de asigurări și agenți autorizați pe 8 piețe europene.

Istoria mărcii DEFEND datează din 1994. Din 2012, DEFEND INSURANCE GROUP s-a extins treptat din Republica Cehă în Slovacia, Polonia, Ungaria și Marea Britanie. Începând cu 2019, suntem deținuți de Fortegra, o companie de asigurări americană cu rating A, iar filiala lor europeană, Fortegra Europe Insurance Company, este asigurătorul nostru principal. Acest parteneriat ne-a consolidat reciproc poziția pe piețele europene și a permis extinderea noastră ulterioară. Din 2022, ne veți găsi în Germania și în Statele Baltice, iar începand cu anul 2023 in Austria și România.

Obiectivul nostru este de a ne ajuta clienții să reducă riscurile și să le sporim sentimentul de siguranță și stabilitate financiară prin oferirea de produse de asigurare personalizate, procesarea rapidă a daunelor și servicii de asistență excelente pentru clienți.

Achiziționarea și conducerea unui vehicul este una dintre cele mai mari cheltuieli pentru orice familie. În plus, trebuie luate în considerare și riscurile unor posibile costuri suplimentare de reparații sau pierderea vehiculului din cauza unei daune totale sau a unui furt. Cu produsele noastre, clienții se pot bucura de autovehiculul lor fără griji, iar în cazul unei daune, ne asigurăm că pot reveni pe șosea rapid și fără costuri inutile și că pot utiliza din nou autovehiculul pentru activitățile de care au nevoie, fie că este vorba de naveta la serviciu, de cumpărături, de călătorii sau de alte lucruri.

Clienții noștri sunt întotdeauna pe primul loc și prețuim încrederea pe care ne-o acordă. În acest fel, nu numai că oferim partenerilor care comercializează produsele noastre oportunitatea de creștere a afacerii, dar contribuim în mod semnificativ la fidelizarea clienților față de compania lor.   
 
Pe scurt, fie că sunteți clientul nostru sau partenerul nostru, puteți conta pe noi. Așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm să vă faceți mai puține griji și să experimentați mai mult.

Departamentul de Asigurări

Companiile DEFEND INSURANCE sunt lideri în furnizarea de produse de asigurări suplimentare, administratori de asigurări și experți de daune. Ne concentrăm în principal pe garanțiile extinse pentru mașini noi și second-hand, asigurarea GAP, asigurarea MOT, daune minore ale caroserie, chei vehicul și alte produse inovatoare pentru piața auto.

Asigurare
Protecție

Produse

DEFEND SOLUTIONS completează portofoliul grupului cu produse non-asigurari inovatoare care oferă clienților și partenerilor protecție și beneficii suplimentare. Printre acestea se numără, în special, sistemul de protecție a vehiculelor cu nanotehnologie și ceramică de la GardX, companie britanică de top, și platforma online DEFEND SpinCar, care permite dealerilor auto să prezinte vehiculele și produsele auxiliare într-o prezentare de 360°.

Siguranța
Prezentare digitală

FORTEGRA GROUP

45+

Pe Piața Mondială
Istoria noastră datează din anul 1978. Ne putem baza pe o experiență de peste 45 de ani și, prin urmare, suntem lideri pe piața asigurărilor.

15

Sucursale în întreaga lume
Suntem o companie globală cu sediul central în Jacksonville, Florida (SUA) și 14 birouri în Statele Unite și Europa.

$3.7 mld

TOTAL ACTIVE
Vă puteți baza pe noi. Suntem o companie puternică și stabilă, cu o susținere financiară și o capacitate de subscriere semnificativă.

A-Excelent

RATING A - Excelent
Principala agenție de rating AM Best ne-a acordat renumitul rating A- (Excelent), care confirmă calitatea și puterea noastră financiară.

Fortegra Group

De peste 45 de ani, Fortegra, partenerul principal al DEFEND INSURANCE GROUP, oferă clienților și partenerilor săi forța și stabilitatea de care aveți nevoie de la un asigurător și abordarea individuală pe care o așteptați de la un partener.


Fortegra a crescut până a devenit al doilea cel mai mare asigurător de credite din Statele Unite și în prezent oferă gama sa diversificată de produse de asigurare și garantie la nivel mondial.  

Acesta operează pe piața europeană prin intermediul companiei de asigurari Fortegra Europe, cu sediul în Malta, cotată A- (excelent) de către AM Best, și al sucursalei sale din Cehia.

Sucursala este afiliată grupului DEFEND INSURANCE și continuă să ofere produsele inovatoare și flexible, cum ar fi DEFEND Car Protect, DEFEND Gap și altele , acestea contribuind la succesul actual al grupului DEFEND INSURANCE.  

Fortegra tranzacționează pe bursa NASDAQ ca parte a Tiptree Companies (TIPT).


Fortegra Financial Corporation

Corporatia Financiara Fortegra, proprietar majoritar al DEFEND INSURANCE GROUP, este un asigurător specializat la nivel mondial care oferă și gestionează o gamă cuprinzătoare și diversificată de produse de asigurare și soluții de garanție în Statele Unite și în întreaga lume. Cotată cu rating A- de către AM Best, demonstrează puterea și stabilitatea sa financiară.

Fortegra Europe Insurance Company

Filiala europeană a Corporației Financiare Fortegra - Fortegra Financial Corporation - este principalul asigurător al DEFEND INSURANCE GROUP. Compania are sediul central în Malta și birouri în Marea Britanie și Republica Cehă. Agenția de rating AM Best a acordat companiei prestigiosul rating A-.