DEFEND INSURANCE GROUP se lansează în România

01. 03. 2023 / Comunicate de presă / 3 minute de lectură
Quotes-end-icon

Cel mai important administrator de asigurări de specialitate operează acum pe 8 piețe europene

PRAGA, Republica Cehă (1 martie 2023) – DEFEND INSURANCE GROUP ("DIG"), liderul pieței central-europene de asigurări auto de specialitate, deschide un sediu în București, România. În total, grupul internațional, cu sediul central în Republica Cehă, este deja prezent pe 8 piețe europene. Începând de astăzi, DIG oferă în România garanțiile sale extinse DEFEND Car Protect pentru autoturismele noi și rulate.

DIG are o experiență de aproape 30 de ani în domeniul asigurărilor și serviciilor specializate pentru industria auto. Companiile sale de operare sunt cei mai importanți furnizori de asigurări, administratori și lichidatori de daune din Europa Centrală și de Est. În România, Grupul a operat până în prezent prin cooperarea cu Business Lease, care oferă servicii complete de leasing operațional și financiar pentru vehicule de transport de pasageri și comerciale în Europa Centrală și de Est. În prezent, DIG intră pe piață prin intermediul agentului său de asigurări polonez, DEFEND INSURANCE Sp. z o.o., și deschide un birou administrativ în București. Partenerii din România pot oferi acum clienților lor garanțiile extinse DEFEND Car Protect.

„Sunt foarte încântat că, după succesul de anul trecut, când ne-am extins în Lituania și Germania, acum intrăm și pe piața din România. Vedem un mare potențial de creștere în această țară și credem că produsele noastre de asigurare vor contribui la dezvoltarea în continuare a pieței de mașini noi și rulate. Modelul nostru de afaceri se bazează pe 30 de ani de experiență și oferă dealerilor auto un instrument eficient pentru a susține vânzările de vehicule și pentru a crește veniturile,” spune Andrew Quirke, director general al DEFEND INSURANCE GROUP.

Garanțiile extinse DEFEND Car Protect sunt produsele de referință ale DIG. Acestea oferă protecție în cazul unor defecțiuni bruște ale componentelor mecanice, electrice și electronice ale autovehiculelor ale căror reparații se pot ridica la zeci de mii de lei. Acestea pot fi contractate pe o perioadă de până la 36 de luni pentru autovehicule cu o vechime de până la 15 ani și un kilometraj de 300.000 de kilometri.

„Scopul nostru este de a contribui la reducerea riscurilor și de a spori sentimentul de siguranță și stabilitate financiară prin furnizarea de produse de asigurare personalizate, gestionarea rapidă a cererilor de despăgubire și servicii excelente pentru clienți. Acest lucru este valabil nu numai pentru clienți, ci și pentru partenerii de afaceri. Ca și în alte țări în care DIG își desfășoară activitatea, Fortegra Europe Insurance Company Limited este asigurătorul garanțiilor extinse DEFEND Car Protect. Prin urmare, partenerii și clienții noștri se pot baza pe soliditatea și calitatea financiară a acestui asigurător internațional de top, cotat cu prestigiosul rating A- de la AM Best,” adaugă Andrew Quirke.

În prima jumătate a anului 2023, asigurarea DEFEND Gap va completa portofoliul de produse și în România, protejând împotriva pierderii din valoarea financiară a mașinii în caz de daună totală sau furt. Astfel, șoferii români vor avea la dispoziție o protecție completă împotriva cheltuielilor suplimentare legate de funcționarea mașinii și se vor putea bucura de o experiență de condus fără griji.

Dacă sunteți interesat de cooperarea cu DIG, vă rugăm să ne contactați la info@defendinsurance.ro or +40 312 295 260.

Despre DEFEND INSURANCE GROUP
Companiile DEFEND INSURANCE GROUP oferă soluții de asigurare specializate pentru sectorul auto și se ocupă de gestionarea cererilor de despăgubire, concentrându-se pe garanțiile extinse, asigurarea GAP, asigurarea cheilor auto și alte produse inovatoare. Condusi de misiunea de a depăși așteptările clienților prin furnizarea de soluții auto și asistență pentru clienți fără egal, DEFEND le dă posibilitatea clienților să se îngrijoreze mai puțin și să experimenteze mai mult, contribuind in mod semnificativ la gradul de multumire și loialitate a clienților pentru cei aproape 4.000 de parteneri DEFEND din Republica Cehă, Polonia, Ungaria, Slovacia, Slovacia, Marea Britanie, Lituania, Germania și acum în România. În 2022, DEFEND a procesat peste 400.000 de polițe și 28.000 de daune. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.defendinsurance.eu, www.defend-online.eu sau să ne urmăriți pe LinkedIn.

Contact:
DEFEND INSURANCE GROUP
Kateřina Písaříková
+420 737 862 664
marketing@defendinsurance.eu


Mai multe știri și articole