Acoperire Extinsă, Protecție Îmbunătățită: Am actualizat termenii și condițiile garanțiilor extinse DEFEND Car Protect

18. 03. 2024 / Comunicate de presă / 3 minute de lectură
Quotes-end-icon

Descoperiți cele mai recente modificări și îmbunătățiri aduse programelor noastre de garanție DEFEND Car Protect. Începând cu luna martie 2024, DEFEND introduce noi termeni și condiții pentru programele sale de garanție DIAMOND, e-DIAMOND, CRYSTAL și ADVANTAGE pe piețele din Cehia, Slovacia, Ungaria, Polonia, România, precum și în Statele Baltice.

"La DEFEND INSURANCE GROUP, ne dorim în permanență să inovăm și să îmbunătățim produsele noastre pentru a satisface nevoile în schimbare ale partenerilor și clienților noștri. Prin urmare, am revizuit termenii și condițiile mai multor programe de garanție extinsă DEFEND Car Protect, începând cu luna martie 2024", spune Andrew Quirke, CEO al DEFEND INSURANCE GROUP.

Primul amendament reflectă tendința de extindere a garanțiilor din fabrică, oferind o opțiune de prelungire a garanțiilor extinse în cadrul programelor DIAMOND, e-DIAMOND și CRYSTAL, adaptată pentru vehiculele cu garanții valabile ale producătorului. Acum, aceste programe pot fi încheiate pentru vehicule cu o vechime de până la 5 ani, față de 3 ani, cât era inițial.

Cel de-al doilea amendament cuprinde includerea de noi componente în cadrul programelor ADVANTAGE și CRYSTAL, cum ar fi cureaua de distribuție, senzorul de NOx, supapa EGR și sonda lambda.

Cel de-al treilea amendament privește programele DELUXE și DIAMOND, care oferă cea mai largă gamă de componente acoperite și care includ infotainment-ul ca supliment opțional – un sistem de divertisment și informare care apare tot mai des la autovehicule. Acestea includ acum o gamă mai largă de echipamente și limite de poliță mai mari.

"Credem cu tărie că la baza oricărui parteneriat pe termen lung stă un angajament de a oferi produse de calitate la un preț rezonabil, cu suport de primă clasă și facilități pentru dezvoltarea pe termen lung. Această filozofie este cea care ne determină să continuăm să inovăm continuu și suntem încrezători că acoperirea mai largă și protecția mai bună din garanțiile extinse DEFEND Car Protect vor încânta atât partenerii noștri, cât și clienții lor", încheie Andrew Quirke.

Mai multe știri și articole